Erhvervsbyggeri

- Konstruktørens hovedkompetence

 

Konstruktøren a/s udfører total-, hoved-, og underentrepriser indenfor alle grene af erhvervsbyggeri. Med Konstruktøren som udførende på dit projekt, er du som bygherre sikret en tilfredsstillende byggeproces for alle involverede. Vores kundeskare på erhvervsområdet spænder vidt og omfatter adskillige flergangsbygherrer.

Vi har den knowhow, der skal til for at gennemføre selv komplekse byggerier succesfuldt, og vi gør altid en dyd ud af at løse opgaverne i samråd med bygherre, så det endelige resultat er skræddersyet efter kundens ønsker. Ofte fungerer vi som sparringspartner under både projektering og udførsel af byggerierne.

Vi tager hånd om dit byggeri, og ved hvad styringsopgaven omfatter. Planlægning fra start til slut giver dig sikkerhed for et kvalitetsbyggeri, som står færdigt til den aftalte tid og pris. Med Konstruktørens setup får den enkelte sag tilknyttet en fast entrepriseleder under hele byggeriets forløb. Dette skaber et tillidsfuldt samarbejde om det fælles mål, at indfri bygherrens forventninger til det endelige resultat.

Klik herunder for at se nogle af vores allerede afsluttede erhversbyggerier: 

* Lægehuse/Klinikker

* Butiksbyggerier

* Kontorbyggerier

* Hal- og lagerbyggerier

* Boligselskaber

* Offenligebyggerier / Institutioner