Konstruktøren A/S

– en visionær virksomhed

 

Unikke byggerier
Konstruktøren A/S er det rigtige valg til utraditionelle opgaver, hvor der er et ønske om at tænke nyt i arkitektur, design og materialevalg. Uanset om det er et privat parcelhus-byggeri eller et firmadomicil, går vi aktivt ind i opgaven fra start til slut i samarbejde med kunden, for at skabe den helt personlige løsning.

Godt håndværk – hele vejen rundt
Vores hovedkompetence er totalentrepriser inden for erhvervsbyggeri, hvor vi især har specialiseret os i byggeri af lægehuse i hele landet. Vi påtager os også hoved- og underentrepriser, renovering og serviceopgaver, både inden for privat- og erhvervsbyggeri. Opgaverne udføres med egne håndværkere fra beton-, murer- og tømrerfaget.

Ambitioner for fremtiden
Vi vil nå det optimale inden for sikkerhed, arbejdsmiljø, miljø og kvalitetssikring. Vores mål er en professionel virksomhed med en høj social bevidsthed, og vi ansætter og uddanner gerne både unge og voksne. På baggrund af det modtog vi 2005 prisen som Årets Private Sociale Virksomhed af Varde, Blaabjerg og Helle Kommuner.

Virksomheden Konstruktøren
Byggefirmaet Konstruktøren a/s blev etableret i 1983, og i 1999 overtaget af Claus B. Davidsen, som i dag er indehaver af virksomheden. Virksomhedens størrelse har været støt stigende gennem årene, og i dag beskæftiges 35 – 40 timelønsansatte fordelt på beton-, murer- og tømrerfagene samt 6 funktionærer i administrationen. Geografisk er vores base i Varde med administrationsafdeling på Borgpladsen og værksted/lager på Gl. Gellerupvej 3, men vi løser opgaver for bygherrer over hele landet.

 

Det starter med en drøm...

- vi gør drømme til virkelighed.