Privatbyggeri

- Konstruktøren er med hele vejen

 

At bygge nyt hus eller renovere er en stor beslutning både økonomisk og menneskeligt. Ved at vælge Konstruktøren som udførende, har du sikkerhed for at byggeprocessen forløber så gnidningsfrit som overhovedet muligt. Kundetilfredshed og et højt serviceniveau er fundamentale elementer i vores arbejde.

Konstruktøren bygger helårshuse, fritidshuse og tilbygninger samt løser mindre serviceopgaver. Kom til os med dine ideer, og vi hjælper dig med at realisere dem. Vi lytter til dine ønsker og behov, og går gerne i dialog om såvel indretning og materialevalg som bygningens udformning. Vi arbejder tæt sammen med flere tegnestuer og kan derigennem bistå med projektering, hvis det er påkrævet.

Hos Konstruktøren har du den samme kontaktperson under hele byggeriet, og det giver dig tryghed for at kvaliteten er i top og at tidsplanen holder. Arbejdet udføres med egne håndværkere i beton-, murer-, og tømrerfagene samt faste samarbejdspartnere på øvrige fagområder. Vi er medlem af Byg Garanti og er VELFAC VinduesMester.


Klik her for at se nogle af de allerede afsluttede privat byggerier :